Zeeman wol super soft

De bollen wegen gram en hebben een lengte van . Bestel alles om te breien en te haken zoals breigaren in allerlei leuke kleuren nu op zeeman. Gezocht: bol wol , beige van zeeman van het merk royal. Ik kom die namelijk net tekort.

Koop of Verkoop wol zeeman op Marktplaats. Begin het nieuwe seizoen met een opvouwbare en superlicht metaaldetector: minelab : go-find 2 go-find .

Zeeman Super Soft Baby – 001. Nu kon ik gewoon opnieuw een stukje wol van elk van de drie kleurtjes. Ben jij een echte breifanaat? Hi allemaal,Ik ben begonnen aan een granny stripes deken gemaakt van super soft wol van zeeman.

Nu was ik bij de zeeman en daar hadden 2soorten garen. Gebruik diegene die je mooi vindt, van de supersoft (de oranje) zijn er. Bedenk dat er maar erg weinig mensen echt allergisch zijn voor wol , meestal is het gewoon . We krijgen regelmatig de vraag welke wol , of eigenlijk welke soort garen,.

Super mooie omslagdoek, helaas werkt de link op dit moment niet.

Hele mooie sjaal zelf gemaakt van wol supersoft van zeeman. Ik heb met een zeeman -garen een grannystripe-deken gemaakt, met supersoft , . Nog niet het grote formaat omdat ik bij de Sparklevan de zeeman. Dus ben ik nu gestart met een babydeken van supersoft van de zeeman. Het is natuurlijk prachtig garen met wol en acryl en er zijn heel veel leuke. Karin haakte met haaknaald . Garens ( Wol , Acryl, Viscose, Mixgarens, vanalleswat) Ik heb mijn.

Wol : zie ook babycardigan . Wol tweed van zeeman , haaknaald. Niet alle steken zullen bij deze wol duidelijk overkomen. Wauw, super snel een paar babyslofjes breien. Baby soft is super garen, één van mijn favorieten.

Haakt geweldig en is super zacht :-). Nieuwe uitdaging: Baby Knuffeldekens. De basiskleuren zijn wit en lichtgrijs. Ze is super trots maar weet niet of het wel mooi genoeg is geworden.